Kookcursus voor alleengaanden

Koken voor alleengaanden

Gepubliceerd op nov 23, 2020

Het is een dagelijks terugkerend ritme: boodschappen doen, maaltijd bereiden, eten. Het liefst met verse ingrediënten en samen met anderen. Maar wat nu als er geen ‘samen’ is? Omdat je net uit huis bent bij je ouders, alleengaand of gescheiden? En wat als je zelf niet kunt koken, omdat dat altijd voor je gedaan is en je het zelf (nog) niet geleerd hebt?

Dan is de gang naar kant en klare maaltijden of snacks snel gemaakt. Voor een keer niet erg, maar zou het niet veel fijner zijn als je wél zelf kunt koken?
Voor wie zich hierin herkent wil Cursus&co, onderdeel van van Houten&co, bij voldoende belangstelling een cursus Koken voor alleengaanden organiseren. Een cursus waarbij door ervaren koks basistechnieken en het bereiden van eenvoudige gezonde maaltijden worden aangeleerd. En wie weet ontstaan er wel leuke contacten zodat je na de cursus eens vaker met iemand samen kunt eten.

We zullen deze cursus op gaan starten zodra dat mogelijk is in verband met corona. We zijn erg benieuwd hoeveel interesse er is voor deze cursus en wat voor groepen we zouden kunnen gaan vormen. Daarom kun je je nu al opgeven als belangstellende door een mailtje met jouw contactgegevens te sturen naar cursusenco@vanhoutenenco.nl met als onderwerp ‘Kookcursus’. Het verplicht je uiteraard tot niets en we houden je dan op de hoogte van onze plannen.

Share This